Det er muligt at få tvillinger og få et liv!

Er jeg sur? Tvillinger, der starter en virksomhed, holder et fornuftigt job nede og prøver at være en god kone….

Nogle mennesker, mange mennesker, har sagt, at jeg er sur. Faktisk ved jeg, at jeg er lidt sur, men det ser ud til, at jeg bare ikke kan sidde stille. 
Picture

​​Mine tvillinger


Da jeg blev gravid med Peanut & Piglet tænkte jeg, det er det! Dette er min tid til at læne mig tilbage og slappe af, opdage dagtids-tv og spise kage. Dreng havde jeg forkert. Jeg var ikke helt klar over, at jeg var ved at få 2 babyer, og at de ikke ville forstå, at jeg måske vil sidde ned eller gå på toilettet eller drikke en drink vand (te er ikke engang en mulighed). De ville ikke have nogen idé om, at jeg engang havde haft kontrol, havde et liv, rejste verden rundt, spiste i hyggelige restauranter uden at tænke på tidspunktet, eller hvordan jeg skulle komme hjem. 

Da det viste sig, da mine babyer ankom, troede de, at jeg kun eksisterede for at fodre dem, vaske dem, klæde dem og tørre jordnøddes evigt flydende snude. Det var alt, hvad de vidste, og jeg kunne ikke lade det være alt, hvad jeg vidste. Og så tænkte jeg vanvittigt, at jeg ville starte en virksomhed. Jeg vidste, at der var tvillingemumier derude, der hjælper med at fodre deres tvillinger, og jeg ville give dem det. 

Picture

Starter Peanut & Piglet ...

Og så hver gang min yndige lille vridne, onde tvillinger faldt i søvn, arbejdede jeg. Jeg søgte råd, byggede et websted, designede og testede The Piglet Pillow og vigtigst af alt bad min mand om at støtte mig i min venture. Han var om bord fra starten, men hans tegnebog var det ikke! Når hans tegnebog var værdsat åben, var jeg væk fra startblokkene, og det virkelige arbejde begyndte at bringe mit brand til liv og hjælpe andre tvillingmumier.

Det fornuftige job

Som jeg nævnte tidligere, er jeg selvfølgelig lidt sur! Derfor er tvillinger og en forretning ikke nok. Jeg ville have et ordentligt job, jeg ville forlade huset, tage en varm drink, tage nogle pæne tøj på. Jeg var ikke klar til at forlade modeverdenen bag mig og tog derfor en rolle som konsulent på deltid. Jeg elsker friheden, føler at jeg er vidende om noget og taler med voksne om andre emner end poo, wee og søvn (kom mumier, indrøm det, vi gør det alle sammen). Deltidsbiten er nøglen. Alle mødre vil vide, at balancen i arbejdslivet grundlæggende er umulig, men med en deltidsmulighed, der tilbydes mig, kunne jeg i det mindste prøve at få balancen. Som det sker, er mit fornuftige job det bedste, jeg kunne have gjort, jeg får et par dage om ugen til sundhed OG får betalt for det!

Picture

Forsøger at være en god kone

Og nu til min stakkels, stakkels mand. Jeg prøver virkelig at holde huset i noget, der ligner orden, sikre, at han får mad og sørge for, at alle er glade. Dette er ikke let, og jeg er bange for at stryge kun er et skridt for langt! Jeg har grædt, lo, råbte og grævlet min mand i 5 år nu, og han fortsætter med at udholde mig. Vi elsker ham alle mere end nogensinde og vil sige en massiv tak! XXX