Min rejse hidtil med Peanut & Piglets mor

Picture

At have tvillinger er uden tvivl en stor livsændring. Her er vores rejse hidtil ...

Opdagelse af, at vi var gravide med tvillinger:

Min mand og jeg havde prøvet børn i lang tid, og vi havde været igennem mange hårde tider. Efter hvert tilbageslag gik vi fremad sammen og vidste, at vi en dag ville få en lille familie. Efter al denne sorg kan jeg ikke beskrive, hvor glade vi var over at finde ud af, at jeg var gravid med tvillinger! Da vi kørte hjem fra vores 6 ugers scanning, var jeg bange for at lade mig være virkelig glad, da jeg vidste alt for godt, at denne glæde kunne blive taget væk fra os. Fra dette øjeblik indtil 12-ugers scanningen levede jeg i frygt for abort eller forsvindende tvillingsyndrom, hvilket er meget almindeligt, og noget jeg ikke var opmærksom på før vores graviditet.


12 ugers scanning:

Da vi sad i venteværelset, blev jeg bange for alle de ting, som jeg kunne få at vide. Min mand og jeg sad i stilhed og holdt hænder og ventede bare. Endelig blev vi kaldt og ventede spændt på at høre et hjerterytme og derefter det næste. Heldigvis blev begge hjerteslag hurtigt fundet, og sonografen vendte sig mod mig og sagde; “Dine babyer vil være i orden, hold op med at bekymre dig!”. Det er et øjeblik, jeg vil værne om for evigt. Jeg græder, mens jeg skriver dette, og husker hvor meget jeg ville have begge mine babyer.

Vores graviditet:

Jeg vidste, at min tvillingegraviditet ikke ville være let, men jeg var ikke forberedt på sygdommen. Aldrig har jeg været så syg hele mit liv! Fra uge 6 - 18 havde jeg svær kvalme og sygdom, jeg blev indlagt på hospitalet efter sammenbrud på gaden og troede ikke, at jeg nogensinde ville have det godt igen. Jeg var meget glad for at have mine tvillinger og tog ikke medicin, da jeg var så beskyttende over for dem, men det var også den værste tid i mit liv. Sygen var ubarmhjertig. Heldigvis i uge 18 kom solen ud og sygdommen løftede, jeg kunne spise igen og følte mig helt normal. Jeg havde en lille bump, som var en glæde, og for første gang var min mave hård, også en glæde!

Omkring uge 32 begyndte min graviditet at blive hård igen. Jeg blev ekstremt ubehagelig, mine tvillinger voksede pænt, og de syntes ikke at passe ind i min mave. Alt andet inde i mig blev mindre for at give plads til mine babyer. Åndedrættet var hårdt, og jeg havde mange præsentationer på arbejdspladsen at kæmpe igennem. Spise var et andet problem. Jeg elsker mad og kunne kun spise små mængder, men desværre plejede jeg at spise for meget og derefter være i stand til at briste i en time efter. Og så var der for store besøg på toilettet. Jeg kunne ikke være mere end 20 minutter fra en loo!

Jeg forlod arbejdet 36 uger og ventede på, at vores babyer skulle ankomme. Jeg drak hindbærbladte, hoppede uendeligt på min kugle, og jeg ventede, ventede og ventede… ..

Fødslen:

Som det viser sig, ville mine babyer ikke forlade deres maves mave, og jeg måtte induceres. Helt ærligt, på dette tidspunkt havde jeg fået nok. Jeg ville have dem ude og nu! Vi blev booket til vores induktion kl. 12.00 den 12. november 2015. Jeg tror, jeg vil spare dig for de blodige detaljer om det lange arbejde, da min situation viste sig at være meget sjælden. I sidste ende leverede jeg dog med lidt hjælp naturligvis 2 smukke, sunde, smukke babyer. Pludselig var vi en familie; her kommer tårerne igen!
Picture

Amning:

Amning var min næste udfordring. Jeg var meget heldig, og en dejlig ammerådgiver på hospitalet brugte flere timer på at hjælpe mig, og efter et par dage fodrede vi godt og klar til at gå hjem. Da vi var hjemme, var jeg fast besluttet på at tandemføde. Jeg vidste, at det ville betyde mindre stress, en synkroniseret rutine og mere tid for mig at prøve at opnå noget! Tandemfodring var hård. Det viste sig, at der ikke var en pude på markedet, der var støttende og funktionel. Jeg spottede derfor en, og det blev den mest vigtige ting, som mine babyer og jeg havde. Faktisk var det så vigtigt for os, at jeg siden har fremstillet det, og det er tilgængeligt via Amazon og vores websted www.peanutandpiglet.co.uk . Dette er selvfølgelig en helt anden historie, men hvis du er gravid med tvillinger eller ammer tvillinger, så tag et kig. Jeg lover, at du ikke vil fortryde at have købt denne vare!
Picture

At være mor til tvillinger:

At være mor til tvillinger er vidunderligt - hårdt, men vidunderligt. Jeg elsker dem til månen og tilbage. Min mand og jeg går ofte ind på deres værelse, når de sover bare for at se på dem. Dette er det lille dyrebare øjeblik for forældreskab, der er ubeskrivelig.

Med alle de forskellige faser, som vi har navigeret igennem, har der været udfordringer at overvinde. Mange gange har jeg spekuleret på, hvordan jeg alene skal nå den næste opgave. Men hver dag overlever vi alle, griner og elsker hinanden, og jeg ændrede ikke et øjeblik af det. 

Skal vi have flere babyer? Du må hellere spørge min mand !!!