Alison, Singleton Mummy

Jeg er bange for, at jeg er lidt bedrageri, fordi jeg ikke er en tvillingmumie, bare en enkelt baby for mig. Jeg har dog en barselsygeplejerske, der fortalte mig, at din pude stadig var langt væk det bedste, jeg kunne få. Hun havde ret! Både jordemoder og sundhedsbesøgende kommenterede, hvor fantastisk det var, og jeg har foreslået det til hele min NCT-gruppe. Før jeg havde din pude, kunne jeg kun fodre på den ene side på grund af problemer med mit højre bryst. Jeg så mange mennesker om det, før jeg forlod hospitalet, men ingen kunne hjælpe. Det eneste, der kræves, var din pude, som gav mig plads og støtte nok til at starte i en lidt uortodoks position. Nu er vi væk og kan følge en mere regelmæssig tilgang.
Det gav mig virkelig så meget støtte i de tidlige dage, hvor jeg ikke havde nogen kernestyrke. Jeg fandt også ud af, at vores moderne sofaer først var umulige for mig at sidde i (for lavt og for dybt), så jeg vendte min pude omvendt og stablede rygstøtten vandret ovenpå. Dette gør en slags sofa form. Jeg sad på den måde på vores sofa og gav mig mere støtte i de tider, jeg ikke fodrede.

Alligevel ville bare sige, at puden er fantastisk. Jeg håber, at det ved at hjælpe os med at gå til 100% amning sætter vores lille op for livet.