Laura R, London

Efter meget research købte jeg Piglet Pillow på baggrund af de anmeldelser, jeg havde set, og for at være ærlig har den overgået mine forventninger. Puden har gjort det muligt for os let at fodre sammen, hvilket sandsynligvis har gjort forskellen i fortsat amning. Der er rigelig plads til tvillingerne, og det er den perfekte højde for dem at låse. Mens puden oprindeligt virkede kæmpestor, elsker jeg, at størrelsen betyder, at hvis den ene tvilling slutter før den anden, kan de sættes op for at bøvse eller interagere med mumie, mens den anden fortsætter med at fodre. Jeg finder det let at bruge både i sofaen og i sengen, og rygstøtten er særlig velkommen. Jeg elsker stoffets design, som gør det meget sjovere end andre puder på markedet. Levering var meget hurtigere, end jeg havde forventet (en velsignelse, da tvillingerne også ankom tidligt!) & Jeg modtog regelmæssige opdateringer fra Emma. Som familie ville vi gå tabt uden smågrisepuden, så jeg kan ikke anbefale det stærkt nok!