Laura R, London

Efter mycket forskning köpte jag Piglet Pillow på grundval av de recensioner jag hade sett och för att vara ärlig har den överträffat mina förväntningar. Kudden har gjort det möjligt för oss att enkelt mata tandem vilket troligen har gjort skillnaden i fortsatt amning. Det finns gott om plats för tvillingarna och det är den perfekta höjden för dem att låsa. Medan kudden ursprungligen verkade enormt, älskar jag att storleken betyder att om en tvilling avslutar före den andra kan de stödjas för att böja eller interagera med mamma medan den andra fortsätter att mata. Jag tycker det är lätt att använda både i soffan och i sängen och ryggstödet är särskilt välkommet. Jag älskar designen av tyget som gör det mycket roligare än andra kuddar på marknaden. Leverans var mycket snabbare än jag hade förväntat mig (en välsignelse eftersom tvillingarna också kom tidigt!) & Jag fick regelbundna uppdateringar från Emma. Som familj skulle vi gå vilse utan Piglet Pillow så jag kan inte rekommendera det starkt nog!